Gugalaga - tražilica vrtića

Prosjek: 3.8 (45 glasova)

Razvijeno od: 
Dario Plehati, Davor Plehati, Webotronik
Vrsta naplate aplikacije: 
Besplatno

Gugalaga je mini servis za pronalaženje vrtića na području Grada Zagreba i okolice a uskoro i ostalih većih gradova. Osnovna ideja je pružiti mladim zaposlenim roditeljima kvalitetnu informaciju o lokaciji privatnih i gradskih vrtića koji su im uz put prema poslu.

No ipak, Gugalaga je i nešto više od toga, pa tako osim lokacija vrtića možete pronaći i kontakt informacije svakog vrtića, kao i informacije o programima koje pojedini vrtići provode, sliku vrtića, te linkove prema web stranicama vrtića ukoliko ih imaju.

U želji da roditeljima olakšamo izbor vrtića, korisnici mogu i ocijeniti usluge svakog pojedinog vrtića, kako bi drugim korisnicima omogućili lakši odabir potencijalnog vrtića.

Aplikacije koje se šalju za katalogiziranje na Portal otvorenih podataka odobravaju se na temelju općeg konteksta i same prikladnosti aplikacija. Nismo dužni odobriti i objaviti svaku prijavljenu aplikaciju. Iako se periodično radi na pregledavanju ovih aplikacija, ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti za sadržaj, kao i za samo funkcioniranje objavljenih aplikacija. Za bilo kakve upite o aplikacijama molimo obratite se instituciji koja ju je razvila, odnosno nadležnom razvojnom programeru.