Pametno zdravlje

Prosjek: 3.4 (60 glasova)

Razvijeno od: 
Lumipex
Vrsta naplate aplikacije: 
Besplatno

Pametno Zdravlje besplatna je aplikacija koja Vam omogućuje lako pretraživanje i pronalazak medicinskih ustanova u Republici Hrvatskoj.

Pretraživanje medicinskih ustanova u Vašoj okolini nikada nije bilo jednostavnije,
a same ustanove moguće je filtrirati po kategorijama i vrsti ustanove prema Vašim potrebama.

Medicinske ustanove označene su različitim bojama markera koje označavaju popunjenosti medicinskih ustanova. 
Ujedno, pritiskom na neku medicinsku ustanovu na karti, moguće je vidjeti detalje ustanove kao što su E-mail, broj telefona te radno vrijeme.
Aplikacija nudi automatsko pozivanje i slanje e-pošte prema medicinskim ustanovama kako bi što jednostavnije stupili u kontakt ukoliko Vam je potrebno.
Dodatno postoji i mogućnost bilježenja ugovorenih termina.

Uz pretraživanje medicinskih ustanova moguća je i pretraga liste lijekova HZZO-a te pregled njihovih detalja poput cijene, vrste pakiranja i načina primjene. 
Uz pronalazak željenih lijekova, aplikacija će Vam pronaći obližnje ljekarne.

Ako imate pitanja u vezi zdravstva,
aplikacija omogućuje slanje e-mail upita prema Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje te neke dodatne informacije kao i poziv na besplatne info brojeve.

Aplikacije koje se šalju za katalogiziranje na Portal otvorenih podataka odobravaju se na temelju općeg konteksta i same prikladnosti aplikacija. Nismo dužni odobriti i objaviti svaku prijavljenu aplikaciju. Iako se periodično radi na pregledavanju ovih aplikacija, ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti za sadržaj, kao i za samo funkcioniranje objavljenih aplikacija. Za bilo kakve upite o aplikacijama molimo obratite se instituciji koja ju je razvila, odnosno nadležnom razvojnom programeru.