Bilten o radu NE Krško i njenom utjecaju na okoliš - Broj 130

Bilten o radu NE Krško i njenom utjecaju na okoliš - Broj 130, Četvrto tromjesečje 2022. godine, Zagreb, siječanj 2023. Informacije za ponovnu uporabu Ministarstva unutarnjih poslova RH dostupne su korisnicima uz Otvorenu dozvolu , a primjenjuju se pravila propisana Pravilnikom o vrstama i sadržaju dozvola kojima se utvrđuju uvjeti ponovne uporabe informacija (NN 67/17), a koja odgovara Creative Commons licenci CC-BY.

Dakle, korisnici mogu otvorene podatke ovog Ministarstva označene OTVORENOM DOZVOLOM koristiti slobodno, u komercijalnu ili nekomercijalnu svrhu koja uključuje umnožavanje (reproduciranje), distribuiranje, stavljanje na raspolaganje trećima, povezivati ih s drugim podacima ili ih koristiti kao baze za poslovne procese, proizvode i aplikacije uz obvezno navođenje izvora informacija (Izvor: MUP RH - Otvoreni podaci)

Podaci i Resursi

Dodatne informacije

Polje Vrijednost
Teme Okoliš
Izvor https://civilna-zastita.gov.hr/podrucja-djelovanja/radioloska-i-nuklearna-sigurnost/sluzba-za-nuklearnu-sigurnost/odjel-za-okolis-i-radioaktivni-otpad/bilteni-ne-krsko/175
Verzijа
Administrator izdavača
E-pošta administratora izdavača
Koordinator za otvorene podatke izdavača
E-pošta koordinatora za otvorene podatke izdavača
Skup uključuje prostorne podatke
Skup uključuje statističke podatke
Frekvencija osvježavanja podataka Nije predviđeno
Otvorenost skupa prema Tim Berners-Lee skali 1
Datum zadnje provjere 09.02.2023.
Datum kreiranja skupa 09.02.2023.
Datum zadnjeg osvježavanja skupa 09.02.2023.

Komentari

No comment